Over VENNAOns verhaalOns verhaal gaat over mensen die graag de wereld ontdekken. Wij geloven in de kracht van het verkennen; verder gaan dan het punt waar anderen stoppen. Je laten inspireren door andere volksstammen en andere culturen. Alleen zo ben je in staat nieuwe plaatsen te vinden andere volksstammen te leren kennen. Reis naar de meest ongerepte plaatsen van de wereld, om de schoonheid die de natuur ons te bieden heeft te ontdekken. Ontsnap aan de dagelijkse afleiding en focus op de schoonheid om ons heen.

 

VENNA is opgericht vanuit de overtuiging dat mooie producten gemaakt kunnen worden van natuurlijke- en duurzame grondstoffen met aanzienlijke voordelen ten opzichte van hedendaagse materialen. 

 

Wij laten de wereld zien hoe vakmanschap kan worden gebruikt voor de productie van moderne, hedendaagse producten, zodat jij als bewust en stijlvol individu, de wereld opnieuw vorm kan geven.

FilosofieWe houden van wat we doen, van de materialen en van de mensen waarmee we werken, dus we doen altijd een stapje extra. We laten ons inspireren door andere culturen en volksstammen om je te voorzien van een origineel, modern en handgemaakt product voor uw persoonlijke interieur. En we geloven in duurzaamheid; werken met milieuvriendelijke- en natuurlijke materialen. Elk dag werken wij er hard aan om te garanderen dat slechts de hoogste kwaliteit natuurlijke producten worden gebruikt. Wij ontwerpen door de wereld te verkennen, en maken unieke producten die we ontzettend graag met jou delen.

2015: het begin van VENNAIn 2015 werd het idee van VENNA geboren. Een interieurarchitect genaamd Nathalie van der Veen begon met VENNA als een bijproject, overtuigd dat duurzame producten en materialen de potentie hebben om de perceptie van mensen te veranderen. Schetsen en brainstormen, uren die dagen werden, dagen die maanden werden, met als resultaat de eerste prototypen die werkelijkheid werken. Deze sierkussens leidden uiteindelijk tot de officiële lancering van hert merk in de zomer van 2015. Sindsdien inspireert VENNA, mensen met modern ontworpen sierkussens gemaakt van natuurlijke materialen.

InspiratieWe reizen de wereld rond om de meest belangrijke interieur- designbeurten te bezoeken. We volgen ook het laatste internationale modenieuws en online forums en we blijven op de hoogte van de nieuwste trends voor het interieur, de kleuren en de materialisatie. En we houden van de natuur: de zee, het water, de wind in ons haar en onze voeten in het zand....

ToewijdingVENNA onderscheid zich door veel aandacht te geven tot in de kleine details. De precisie en het vakmanschap van meesterlijk handwerk. Het resultaat, handgemaakt en geproduceerd in Nederland. Kussen, gordijnen van uitzonderlijke kwaliteit - gemaakt voor interieurs waar elk detail is geselecteerd om aan de hoogte normen te voldoen.